Hvem er War Veterans - Blood Of Heroes Danmark

Vi startede i 2012, med 7 veteraner som gerne ville have deres egen lille lukkede selskab, hvor de kunne drikke lidt kaffe, fortælle røverhistorier og snakke om alt det der nu kan ligge og ulme i en veterans tanker. Det viste sig hurtigt at der var en stærk interesse for hvad vi havde startet og inden længe var medlemstallet fordoblet.

Gennem 2013 begyndte vi at lege med tanken om at lave en rigtig forening, som kunne hjælpe veteraner og pårørende, med de problemer der findes i hverdagen.

Om det er følelsen af, at man aldrig helt passer ind i det civile liv efter man kom hjem, måske familien som ikke vil ligge øre til røverhistorierne fra udsendelsen eller bare sammenholdet og tanken om at have en makker man rigtig kan stole på.

Før vi vidste af det, havde vi sat noget i gang der fik veteraner til at føle sig værdsat, og engagementet fra medlemmerne begyndte at skinne igennem. Vi fik stiftet foreningen og regelsættet blev løbende tilpasset klubbens formål og virke blandt medlemmerne.

Medlemmer kom med gode idéer, og allerede ved næste generalforsamling fik vi lavet faste arrangementer hvor medlemmerne mødes, hygger og viser andre at det stærke sammenhold også findes udenfor hegnet, og ikke forsvinder bare fordi man ikke er i forsvaret længere.

Hvad er vores agenda

Vi er IKKE en MC klub eller bande-relateret "1%". Vi tager ikke parti, og er neutrale. Vi spænder over et bredt område af veteraner, nemlig alle der har været udsendt af Danmark, på missioner rundt omkring i hele verden. Det kan være soldater, politi, læger, nødhjælpsarbejdere, sygeplejersker osv. derfor forholder vi os neutrale.

Klubbens formål er at støtte hinanden, og være der for hinanden, hvis der er nogen der går ned med flaget. Hvis man har overskuddet til det, så tager man kontakt til det medlem der er nede. Evt. ved et besøg, så man kan få vedkommende oven på igen. Heraf vores patch på venstre bryst, som siger "NEVER ALONE".

Du er aldrig alene, der er altid en der kan hjælpe. Vi ved er den bedste terapi, kan være en anden veteran, som bare lytter (Han har også været der og ved hvad du taler om).

Hvis du kender nogen, der kunne have brug for dette sammenhold, så lad dem ansøge om optagelse HER

Kommende aktiviteter

Du kan finde de kommede aktiviteter under INFOTAVLE

Bestyrelsen

Du kan finde de siddende bestyrelsesmedlemmer under HOVEDKVARTERET

Yderlige infomation

Såfremt at du ønsker at tage kontakt til os om andet end optagelse i klubben kan du tage kontakt til os som privat person HER

Kommer du fra en avis, ugeblad, tv, puplic service, eller lignende. Så kan du tage kontakt til vores presse ansvarlige HER

 

Krav for optagelse

Vi kræver ikke så meget af dig, du skal kunne bevise at du har været udsendt for den danske stat, om det er til lands, til vand eller i luften.

Det samme gælder hvis du har været udsendt som politi, læge, sygeplejeske, chauffør for transportkonvojen til missions-omåderne.

 

Prøveperiode  

Når du nu melder dig ind i foreningen bliver du prøvemedlem i en begrænset periode, som minimum er 6 måneder.

Her vil vi gerne se at du interesser dig for foreningens virke, arrangementer, facebook dialoger og medlemmerne imellem.

 

Vesten og mærket

Der er ingen der siger at du skal bære vesten eller at den skal være af læder.

Du kan vælge at gå med vores t-shirts, sweatshirts og andre foreningens mechandise til arrangementer og møder.

Rygmærket må bæres når prøveperioden er gennemført